24/7 Email Support

kontakt@cbd-dråber.dk

Største Udvalg

Fra alle de kendte brands

Hurtig Levering

Vi sender kl 14:00 hver dag

24/7 Email Support

kontakt@cbd-dråber.dk

Største Udvalg

Fra alle de kendte brands

Hurtig Levering

Vi sender kl 14:00 hver dag

Jan's CBD Multilotion Nr 3 - 100ml

BODY LOTION til brug mod hudproblemer, smør det skadede område 2-6 gange dagligt til problemet er ophørt.

Leveres i praktisk pumpeflaske der er luft samt drypfri.
Let dosering og super hygiejnisk.

THC indhold under 0,2%

Fremstillet i Spanien

Holdbarhed min. 12 mdr.

Ikke testet på dyr.

Forsigtighed skal udvises ved allergi overfor indholds stofferne, vi frasiger os et hvert ansvar for evt. allergiske reaktioner, der kan forekomme hos allergikere.

Lotion er ikke tiltænkt at stille diagnose, behandle eller kurerer nogen sygdomme eller lidelser.

kr. 249,00

INDEHOLDER
AQUA (vand)

Anvendes i formuleringen for enhver form for kosmetisk og personlige plejeprodukter. Vand anses som et opløsningsmiddel, der opløser de fleste ingredienser, der giver forskellige fordele til huden, såsom næring, rensning, helbredende hudirritationer og meget mere. Ved brug af vand, renset vand eller destilleret vand i hudplejeprodukterne, skal der tages særlige forholdsregler. Kun vand, der er fri for toksiner, mikrober og andre forurenende stoffer, bruges til at lave personlige plejeprodukter og kosmetik.

OLEA EUROPAEA FRUIT OIL (Olivenolie)

Opnået af den modne frugt af Olea Europaea er olivenkerneolie en blanding af fedtsyrer, der stammer fra olivenolie. Med dens renseegenskaber anvendes den til fremstilling af en bred vifte af produkter som sæber, forskellige renseprodukter, makeup, hårbalsam, hudplejeprodukter, shampoo og lotions. Dette emulgeringsmiddel har antiinflammatoriske virkninger og bekæmper de frie radikaler. Den kan nære din hud i dybden, forhindre tab af fugt og give en blødhed som silke.

CANNABIS SATIVA SEED OIL (hampefrøolie)

Kendt for at være en rig ressource af E-vitamin, virker cannabis sativa frøolie som et fremragende naturligt konserveringsmiddel og antioxidant, der beskytter huden. Dens naturlige super fugtgivende egenskab hjælper tilstedeværelsen af essentielle fedtsyrer i denne ingrediens din hud med at bevare fugtigheden. Ikke kun er Cannabis sativa frøolie blid på huden, men det er også næsten nonallergisk og forårsager sjældent nogen hudreaktioner.

GLYCERINE

Venlig til alle hudtyper, herunder den olieagtige hud. Glycerin eller glycerol hjælper med at forebygge eller bekæmpe tør hud. Bortset fra behandling af hudforhold som forskellige former for infektioner, rynker, fine linjer, tørhed osv tiltrækker glycerin fugt til huden. Mens du nærer din hud, tilføjer den også cellevæksten, som i sidste ende hjælper i processen med hudhelbredelse. Hvad mere er, at glycerin også hjælper med at forbedre hudens elasticitet og giver det et ungdommeligt udseende.

SODIUM STEAROYL LACTYLAT

Sodium Stearoyl Lactylat er den perfekte emulgator til alle slags naturlige produkter, som giver en enestående hudfugtighed og efterlader en glat følelse efter påførelsen. Den absolutte fugtighedsevne og blødgørelseseffekt gør det til et yderst godt valg for alle hudplejeprodukter, der sigter mod at give en alsidig fugtighedsevne. Det er på grund af dets interaktion med stivelse og proteiner, som kan hjælpe sodium stearyl lactylat til at modificere teksturen af et produkt. Denne fugtbarriere giver også en forbedret udvidet frigivelse, som giver en frisk duft i længere tid.

ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL (Argan olie)

Rig på A-vitamin og E-vitamin, argania spinosa kernel oil, også kendt som arganolie, er en af de mest almindelige ingredienser, der findes i læbestift, øjenmakeup, hud- og hårplejeprodukter. Afledt af argan-træets kerne. Folk fra forskellige dele af verden har længe brugt arganolie til at behandle insektbid, hudinfektioner og hududslæt. For at søge en effektiv og naturlig fugtighedscreme for hår og hud, er arganolie nu brugt til at give dyb fugt til hudlagene og hårsækkene. Undersøgelser tyder på, at når arganolie olie påføres huden, falder inflammationen drastisk.

OENOTHERA BIENNIS OIL (primrose olie)

Foryngende og energigivende, Primrose Oil er koldpresset fra frøene fra Oenothera biennis-planten. Med kosmetiske og topiske anvendelser nærer og fugter Primrose olie huden, hovedbunden og håret samtidig med at den fremmer sund og klar hud med forbedret elasticitet. Regelmæssig brug af denne olie holder huden hydreret, forhindrer akne udbrud, reducerer ar, regulerer helingsprocessen og beroliger enhver form for hudbetændelse.

GLYCERYL STEARATE

Denne creme, eller hvidfarvede voks i fast form, er en selvemulgerende forbindelse, som almindeligvis findes i lotions, makeupbasis, mascara, puddere, hårbalsam og solcreme produkter. Glyceryl Stearate har som smøremiddel på overfladen af huden ansvaret for at give huden et blødt, smidigt og glat udseende. Tilstedeværelsen af glycerylstearat reducerer tabet af vand fra huden ved at virke som en barriere og dermed holde det hydreret hele tiden.

BENZYL ALCOHOL

Denne farveløse væske produceres naturligt af mange planter, som en mild behagelig aromatisk lugt. Derudover er benzyl alkohol også en mindre bestanddel i visse æteriske olier, såsom Rose, Jasmin, Neroli osv. Anvendes som duftkomponent, opløsningsmiddel, konserveringsmiddel og viskositetsfaldende middel. Benzyl alkohol benyttes som en af ingredienserne i makeup og daglig hudpleje. Desuden kan den også bruges som et antibakterielt konserveringsmiddel i personlige plejeartikler og kosmetik for at forhindre mikrobiel kontaminering. De mest modtagelige produkter omfatter lotions og cremer, som er i krukker, og derved påføres huden med fingrene og åbnes ofte.

CETYL ALCOHOL

Ofte misforstået for at have de samme udtørrende effekter som påføring af alkohol på huden, cetyl alkohol er tværtimod hudens bedste ven! Med fugtgivende og konditioneringsegenskaber, der er gode for hår og hud, er cetyl alkohol et vidunderligt produkt, der efterlader huden med en smidig følelse. Det giver lotion og cremer en bedre udsmørelse og gør ofte selve produktet tykkere. Afledt af vegetabilske olier såsom kokosolie eller palmeolie, er cetyl alkohol undertiden også omtalt som palmityl alkohol.

TOCOPHEROL

Tocopherol er ikke kun en forbindelse; det er en sammensmeltning af otte forskellige kemiske former af fedtopløselige forbindelser. I verden af hudpleje kaldes vitamin E tocopherol. Med antioxidantegenskaber hjælper tocoferol dig med at beskytte din hud mod skader forårsaget af frie radikaler, reducerer skader fra UV-beskadigelse på hudens overflade og giver mirakuløse anti-aging effekter. Anvendelse af en lotion eller creme med vitamin E efter solskoldning kan hjælpe med at lindre kløende og betændt hud.

PHYTOCANNABINOIDS

Bestået af to ord – præfikset ‘phyto’ og ‘cannabinoids’, phytocannabinoids kan defineres som de naturligt forekommende cannabinoider, der findes i hampe- og cannabisplanter. Hovedårsagen til, at phytocannabinoider anvendes som ingrediens i hudplejeprodukter, er på grund af den måde de reagerer på med cannabinoiderne. Hamp ekstrakterne begynder at fungere med det samme, så snart de absorberes af din hud (næsten øjeblikkeligt). Phytocannabinoider hjælper med at helbrede superfølsom hud og betændte hudlidelser som psoriasis, tør hud, eksem, akne og meget mere.

HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL (solsikkefrøolie)

Rig på beta caroten, helianthus annus frøolie eller solsikkefrøolie virker som en beskytter mod de bakterier, der findes i miljøet. Den aktuelle anvendelse af solsikkefrøolie hjælper med at holde huden hydreret i længere tid. Anvendelse af solsikkefrøolie på huden kun et par gange om ugen kan hjælpe med at udskyde dets aldring. Særligt gavnlig for dehydreret og tør hud, da det øger hudens fugtbevarende kapacitet.

ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE POWDER (Aloe Vera bladsaftpulver)

Aloe Barbadensis eller mere kendt som aloe vera, denne ingrediens har eksisteret i flere tusinde år og er kendt for sine fantastiske medicinske formål. Med en evne til effektivt at blive brugt topisk på grund af dens forbrændingshelbredende og sårhelende effekter, beskytter aloe vera huden mod UV-beskadigelse. Med tilstedeværelsen af aloin i det kan den blokere op til 30 procent af ultraviolette stråler, når det anvendes generøst på den udsatte hud. Det indeholder også mange vitaminer som cholin, folsyre, A, B1, B2, B3, B5, B6, B12, C og E, som er afgørende for at beskytte huden mod frie radikaler og eliminere tegn på for tidlig aldring.

LAVANDULA ANGUSTIFOLIA EXTRACT (lavendelblomst ekstrakt)

En beroligende og duftende plante, der ikke kræver nogen introduktion, lavendel kan berolige både sind og sjæl. Lavendelblomsten har naturligvis antiseptiske egenskaber, der kan hjælpe med at bekæmpe bakterierne, der forårsager akne og betændelse. Med så mange toksiner og forurenende stoffer i miljøet er huden udsat for mange skadelige irriterende stoffer dagligt. Lavendel kan være til gavn, når du er på udkig efter noget at afgifte din hud med.

SALICYLIC ACID (salicylsyre)

Mens alle andre ingredienser blot tilføjer til din kamp mod akne, er salicylsyre den mest effektive. Denne kemiske eksfoliant reducerer ikke bare størrelsen på de eksisterende hudorme og bumser, men det holder også en kontrol for at forhindre, at nye dannes. Salicylsyre reducerer antallet af hudceller i porerne, der forhindrer nye bumser i at opstå. Denne fremragende sammensætning trænger dybt ind i huden og den blødgør samtidig, mens den fjerner laget af døde hudceller på det øverster lag af huden, hvilket i sidste ende øger glatheden i hudteksturen og giver en synligt lysere hud.

SORBIC ACID (sorbinsyre)

Aktivt som konserveringsmiddel i cremer, cremer, makeupprodukter og mere, er sorbinsyre et fritflydende hvidt krystallinsk pulver. Som et hvidt krystallinsk pulver, granulat eller pellets, i sin naturlige form, anvendes sorbinsyre hovedsagelig til at formulere øjenmakeup, hudpleje, ansigts- og hårprodukter. Tilstedeværelsen af sorbinsyre forhindrer vækst og reproduktion af mikroorganismer ved at give personlige plejeprodukter beskyttelse mod enhver form for ødelæggelse på grund af de bakterier og forurenende stoffer, der findes i miljøet.